recent
Güncel Haberler

PlayStation Plus: Şubat 2022 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Ana Sayfa
PlayStation Plus: Şubat 2022 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Her ay olduğu gibi, PS Plus aboneleri Şubat ayında bir avuç ücretsiz PS4 ve PS5 oyunu alabilecek. Gelecek ayın programında bir spor oyunu, Borderlands 2 DLC ve Frontier Developments'tan bir yönetim oyunu yer alıyor.

Şubat 2022'deki ücretsiz PS Plus oyunları nelerdir?

Bu ay sızıntı yok, sürpriz tamamlandı. Yeni aydan önceki her Çarşamba olduğu gibi Sony, PlayStation Plus abonelerine sunulacak oyunların listesini açıklıyor. Persona 5 Strikers'ın Ocak ayında manşetlere çıkmasından sonra, Şubat ayı bir spor oyunu (yine), eğlence parklarının yönetimi ve hepsinden önemlisi, lansman öncesinde PS4 ve PS5 oyuncularına biraz meze sunmak için biraz Borderlands ile işaretlenecek. Minik Tina'nın Harikalar Diyarı'nın 25 Mart 2022'de yapılması planlanıyor.

1 Şubat'tan itibaren PS Plus aboneleri aşağıdaki oyunları "ücretsiz" olarak alabilecekler:

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure - PS4

Planet Coaster: Console Edition - PS5

EA Sports UFC 4 - PS4

Bununla birlikte, Tiny Tina and the Fortress of the Dragon'un aslında doğrudan ondan esinlenen destandaki bir sonraki oyunun ön bölümü olarak hizmet etmek için yakın zamanda bağımsız bir oyuna dönüştürülmüş bir DLC olduğunu unutmayın. Bu sürüm yine de orijinal sürümüne kıyasla yeni ganimet ve kozmetikler sunuyor.


Kaynak: PlayStation
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent