recent
Güncel Haberler

Call of Duty: PlayStation'da En Az 3 Oyun Daha Çıkacak

Ana Sayfa
Call of Duty: PlayStation'da En Az 3 Oyun Daha Çıkacak

Geçen hafta Xbox, PlayStation konsollarında bir sonraki Call of Duty'yi yayınlama arzusunu açıkça ifade etmişti. Activision Blizzard'ın Microsoft tarafından devralınması, başlangıçta Call of Duty destanının Xbox ekosistemine tamamen özel hale gelmek üzere olduğunu öne sürdü.

Amerikalı üreticiyi bir sonraki FPS'sini PlayStation'da yayınlamaya mecbur bırakabilecek sözleşmeye dayalı anlaşmaların varlığını çabucak öğrendik.

Sony iki yıl güvenli mi?

Gazeteci Jason Schreier, daha fazla bilgi için muhtemelen davaya yakın bir kaynakla iletişime geçmeyi başardı. Böylece PlayStation oyuncularının en az sonraki üç Call of Duty oyununu oynayabilmeleri gerekiyor. Liste, bu yıl çıkacak Modern Warfare 2 bölümünü, 2023 için planlanan Treyarch opus'u (muhtemelen yeni bir Black Ops) ve hatta gelecek yıl piyasaya sürülecek olan Warzone 2'yi içeriyor.

Call of Duty Warzone 2'ye gelince, içeriden Tom Henderson, PC'nin yanı sıra yalnızca mevcut nesil konsollarda (PS5 ve Xbox Series X/S) çıkacağını söylüyor. Yepyeni bir oyun olacak ve Call of Duty Warzone'un basit bir evrimi veya güncellemesi olmayacak.


Kaynak: Bloomberg, Tom Henderson

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent