recent
Güncel Haberler

2022'de Damgasını Vuracak 5 Büyük PS5 Özel Oyun

Ana Sayfa
2022'de Damgasını Vuracak 5 Büyük PS5 Özel Oyun

Stoklar yetersiz olmaya devam ederse, PS5, oyuncuların beklentilerini karşılayan bir 2022 yılı sağlamayı amaçlıyor.

Zorlu bir 2021 yılının ardından 2022, özellikle PS5 için oyunlar açısından zengin olmayı vaat ediyor. Sony'nin "yeni nesil" konsolu, satışlarını birkaç aydır rahatsız eden tedarik zorlukları nedeniyle intikamını almayı umuyor.

Japon üreticinin, uzun zamandır beklenen münhasır ürünlerle yemekleri büyüklere koymayı umduğu ve markanın hayranlarının birçok özel sürprizin tadını çıkarırken amiral gemisi lisansları bulmasına izin vereceği söylenmelidir.

God of War: Ragnarök

PC'ye yeni çıkan ilk bölüm PlayStation 4'e damgasını vurduğu için kaçırılması zor ve eğer Thor ve Odin'in Kratos, oğlu ve Freya ile yüz yüze olduğu bu devam filminin de eski nesil için planlanması planlanıyor.


Sürpriz kesinlikle ilk bölümün yayınlandığı zamanki kadar göz kamaştırıcı olmayacak, ama ne olursa olsun: macera, muhteşem ve şiddetli çarpışmaların payıyla her zamanki kadar şiddetli olmayı vaat ediyor.

Geçen yıl yayınlanan uzun bir oynanış videosunda God of War Ragnarök, yeni ortamlar sunacağını zaten gösterdi: böylece oyuncu, yol boyunca birkaç yeni oyun özelliği ile şimdiye kadar erişilemeyen yerleri keşfedebilecek. Özellikle Atreus yaşlandığından ve artık bir önceki bölümde bazen sürükleyebileceğimiz yük olmayacak.

Horizon: Forbidden West

Hiç şüphe yok ki başlangıçta 2021'in sonunda piyasaya sürülmesi planlandı, bu nedenle sonunda 2022'de Horizon: Forbidden West gün ışığını görecek. Daha doğrusu 18 Şubat. Rid of The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ilk bölümünün çıkışına gölge düşürdü, franchise büyük düşünüyor ve kendinizi Aloy ile bu yeni maceraya atılmamak zor olacak.


Yine, oyun PS4'te yayınlanacak ve yine de görsel olarak Guerilla Games daha fazla ilerleme kaydetmiş gibi görünüyor. İster yeni ve çok ayrıntılı ayarlarında, isterse bu önceki eksikliklerden birinde, yüz animasyonlarında olsun, her şey Batı'ya en büyük açık dünyalara layık bir destan sunmak için doğru yönde gelişti gibi görünüyor.

Kahraman, yeni robotik canavarlar eşliğinde oynanışındaki birçok yenilikten faydalanacak. Özgürlük orada, zamanında olmak sana kalmış!

Forspoken

Project Athia olarak duyurulan Forspoken, nihayet Mart 2021'de. Bu nedenle, bir yıl sonra, oyun yerden çıkmak üzere ve itiraf etmeliyiz ki, en iyilerden biri olma turunu başarıyla tamamladığını kabul etmeliyiz. PlayStation 5'in önemli ayrıcalıkları.


İmzalı Square Enix, ama özellikle de reddedilen Final Fantasy 15'i borçlu olduğumuz Luminous Productions'ın senaryosunu Uncharted 1 ve 2'nin yönetmeni Amy Henning ve Gary Whitta (Rogue One: A Star Wars Story) yazıyor. “Yeni nesil” etkilere yer vermekten gurur duyan bu dönen maceranın kahramanı Frey Holland hakkında kaçınılmaz olarak daha fazla şey bilmek istemenizi sağlayan hoş bir kadro.

Final Fantasy XVI

2019'da herkesi şaşırtan Final Fantasy 16, Final Fantasy 15 ile hayal kırıklığına uğrayanlar (yine kendisi!) ve Final Fantasy 14 Online hayranları tarafından da merakla bekleniyor. Oyun gerçekten de Square Enix'in MMO'sunun yeniden başlatılmasının geliştirilmesinde önemli bir yer alan Hiroshi Takai tarafından yönetiliyor. The Last Remnant'ın da yönetmenliğini yaptı.

Kendisine Final Fantasy 14 Online'da da merkezi oyunculardan biri olan Naoki Yoshida eşlik ediyor. Franchise'ı güçlü kılan temelleri bulurken farklı bir şey sunmak için çalışmak zorunda kalacak güzel insanlar. Kristal, savaşta olan milletler, sihir… ikna etmek için her şey orada görünüyor.


Umarım 2022 için pandeminin oyunun gelişimi üzerinde ciddi bir etkisi olmuştur, ancak önümüzdeki haftalarda özel bir PlayStation etkinliğinde tekrar ortaya çıkması gerekiyor…

Granblue Fantasy Relink

İlk kez mobil cihazlarda başlatılan franchise, Asya'da büyük bir hit oldu. Batı'nın sadece bir dövüş oyunu hakkı varsa (yüksekten uçan!), lisans da daha az önemli değildir.

Tales of Arise'ın son zamanlardaki kritik ve halka açık başarısı, J-RPG'nin bizi şaşırtmadığını gösteriyor. Cygames, sonunda PlatinumGames'e emanet ettikten sonra oyunun gelişimini dahili olarak devraldığında kesinlikle bir türbülans yaşadı, ancak bu sefer iyi olanı: Granblue Fantasy Relink 2022'de piyasaya sürülecek.


Ve hala ikna olmadıysanız, konsollardaki bu PS4/PS5 ayrıcalığının, müziğini Final Fantasy destanının en güzel müziklerini borçlu olduğumuz Nobuo Uematsu'ya borçlu olduğunu unutmayın.

Ve sürprizler!

2022 yılı özellikle duyurular açısından yoğun bir yıl olacağa benziyor. Sony, şüphesiz daha fazla özel yeni özelliği (en azından geçici) ortaya çıkarmak için önümüzdeki birkaç aydan yararlanacaktır. Bağımsız sahne bu nedenle Kena: Bridge of Spirit'ten daha iyisini yapmayı başaracak başlığı keşfetmek için çok yakından incelenecek.

Buna ek olarak, stüdyo devralmaları ve aynı zamanda geliştirilmekte olan oyunlar açısından da söylentiler dolaşıyor. The Last Of Us'ın yeniden çevrimi böylece bu yıl yerden çıkabilir. 2022 ayrıca üretici için Ratchet & Clank: Rift Apart kalibresinin yeni gerçek PS5 özel oyunlarını ortaya çıkarma fırsatı olacak!
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent