recent
Güncel Haberler

PS3 Oyunları PS5 Mağazasında, PS3 Oyunları Yakında PS5'e Mi Çıkacak?

Ana Sayfa
PS3 Oyunları PS5 Mağazasında, PS3 Oyunları Yakında PS5'e Mi Çıkacak?

Sony'nin konsol için daha fazla geriye dönük uyumluluk desteği sunabileceği önerisinin ortasında, PS3 oyunları PS5'in mağazasında görünmeye başladı.

Sony'nin önceki tüm PlayStation oyunları için geriye dönük uyumluluk uygulamanın bir yolunu bulduğunu gösteriyor. Bu özelliğe atıfta bulunan bir patent de yakın zamanda PS5 sistem mimarı Mark Cerny tarafından dosyalandı.

Böylece, İnternet kullanıcıları PS5'te erişilebilen PlayStation Store'da PS3 oyunlarının varlığını fark ettiler (aşağıdaki tweet'teki görseller). Söz konusu oyunların ayrı olarak satıldığı ve PlayStation Now gibi bir hizmetin parçası olarak satılmadığı görülüyor. İlgili yazılımlar arasında Dead or Alive 5, Prince of Persia: The Forgotten Sands ve The Two Kingdoms görülüyor.

Herkesin beklentilerini azaltmak için, başka bir İnternet kullanıcısı, PS3 oyunlarının PS5'te gösterilmesinin genellikle bir hata olduğunu açıkladı. Yani burada yine böyle olabilir. Bununla birlikte, son haftaların tüm eşlik eden unsurları göz önüne alındığında, PlayStation 3 kataloğunu kapsayacak geriye dönük uyumluluk görme umuduna izin verilir!


Kaynak : VGC/Ryan Biniecki

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent