recent
Güncel Haberler

The Witcher 3: Netflix Serisinin Oyun Üzerinde Olumlu Etkisi Oldu

Ana Sayfa
The Witcher 3: Netflix Serisinin Oyun Üzerinde Olumlu Etkisi Oldu

The Witcher dizisi izleyenler The Witcher 3: Wild Hunt, oyununa yöneldiler. Gerçekten de, mükemmel The Witcher 3: Wild Hunt'a sayılarla geri döndü.

Netflix dizisi The Witcher'ın ilk sezonu 2019'un sonlarında geldiğinde oldukça mantıklı bir fenomen gözlendi. Aynı dönemde CD Projekt RED tarafından geliştirilen üçüncü opusun satışları da aynı anda arttı. Seri daha sonra lisansı demokratikleştirmeyi mümkün kıldı ve pek çok meraklı insan hemen ardından efsanevi RPG'yi keşfetmeye başladı.

Aralık 2021'in sonunda, The Witcher'ın 2. sezonunun başlamasından yaklaşık iki hafta sonra, trend bir kez daha yükselişte. SteamDB tarafından toplanan verilere inanacak olursak, The Witcher 3: Wild Hunt özellikle son günlerde popüler oldu. Polonyalı stüdyonun oyunu, serinin yayınlanmasından bir hafta önce yaklaşık 40.000'den 23 Aralık'ta 62.287 eşzamanlı oyuncuya ulaştı.

Aynı şey, Kasım sonunda 4.962 olan Twitch'teki toplam sayısı için de geçerli ve 24.339'a yükseldi. Son olarak, The Witcher 3 şu anda Steam'de en çok şeyden 53. sırada yer alıyor. Tabii ki, bu gösterge PC versiyonuyla ilgili.


KaynakGame Rant
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent