recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Ücretsiz Tomb Raider Üçlemesi

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Ücretsiz Tomb Raider Üçlemesi

Epic Games, varış takvimini yüksek bir notla bitiriyor. Fortnite'ın yaratıcılarının online mağazası, iki hafta boyunca sitesinde çeşitli oyunlar sundu. Bugün Tomb Raider'ın 3 oyunu ücretsiz veriliyor.

Ücretsiz üç Tomb Raider oyunu

İyi bir notla biten, hediye dolu iki hafta. Kullanıcılar, 30 Aralık - 6 Ocak saat 17:00 arasında Tomb Raider (yeniden başlatma), Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider'dan oluşan Tomb Raider üçlemesini alabilirler. Hepsi "GOTY" veya "Kesin" versiyonlarında mevcut.

Bunun, geçen Mart ayında yayınlanan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy ile ilgili olmadığını unutmayın. Her oyunun kütüphaneye ayrı ayrı eklenmesi gerekecek, ardından ömür boyu sahip olacaksınız. Eleştirmenler ve hayranlar tarafından takdir edilen arkeoloğun yeni maceralarını (yeniden) keşfetmek için kaçırılmayacak bir fırsat.

6 Ocak 2022'den itibaren Epic Games Store normal programına devam edecek. Önümüzdeki haftadan itibaren oyuncular, Deep Silver tarafından yayınlanan roguelite ve dungeon-RPG'yi kapsayan bir oyun olan Gods Will Fall'u ücretsiz olarak alabilecekler.


Kaynak: EGS



author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent