recent
Güncel Haberler

Forza Horizon 5, Yılı Yüksek Notla Kapatıyor

Ana Sayfa
Forza Horizon 5, Yılı Yüksek Notla Kapatıyor

2021, Xbox'a özel oyunlar için verimli bir yıl oldu. Bu net sonucu açıklamak için Forza Horizon 5'ten daha iyi kim olabilir? Playground Games oyunu, dünya çapında büyük bir topluluk oluşturdu.

Game Awards sırasında yılın en iyi oyunları kategorisinde yer alma onuruna sahip olmasa da, Forza Horizon 5 yine de oradaydı. 9 Kasım'da piyasaya sürüldüğünde, lisansın beşinci taksiti, Xbox Series X/S'de, PC'de ve aynı zamanda Xbox One'da oyuncuları etkiledi. Ve tomurcuklanan pilotlar, Meksika'nın yollarını kapatmak için çabaladılar ve bu da unvanın sunucularında bazı sorunlara neden oldu.

Zayıflamayan bir çılgınlık!

Bu küçük aksaklıklara rağmen Forza Horizon 5, yılın en popüler oyunları için pole pozisyonunu koruyor. Öyle ki, Playground Games'in yazılımı piyasaya sürülmesinden iki aydan kısa bir süre sonra 14 milyon oyuncuya sahip (oyunun Hall of Fame'ne göre). Lansmandan sadece 24 saat sonra 4,5 milyon kullanıcının zaten orada olduğunu, ardından on gün sonra 10 milyon kullanıcının orada olduğunu unutmayın.

Bu olağanüstü popülerlik, oyunun Xbox Game Pass konsolunda ve PC'de kullanılabilirliği ile açıklanmaktadır. 2022'de İngiliz stüdyo, şüphesiz Forza Horizon 5 için planlanan genişletmeler hakkında bilgilerle geri dönecek.



KaynakMauroNL
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent