recent
Güncel Haberler

The Matrix Awakens: The Coalition (Gears), PS5 ve Xbox Demosunda Çalıştı

Ana Sayfa
The Matrix Awakens: The Coalition (Gears), PS5 ve Xbox Demosunda Çalıştı

Perşembe ve geçen Cuma gecesi Epic, The Matrix evrenini yücelten teknik demosunu açıklamak için Oyun Ödülleri töreninden yararlandı. Lana Wachowski'nin yönettiği bir sonraki filmin vizyona girmesinden birkaç gün önce, The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, özellikle The Coalition stüdyosunun yardımıyla retinamızı patlattı.

Gears efsanesinin Xbox'taki son bölümleri üzerinde çalışan Amerikan stüdyosunun ekipleri, bu etkileyici teknik demodaki katılımları hakkında bazı ayrıntılar veriyor.

Koalisyon, bir Xbox podcast'i sırasında gelişimindeki rolü hakkında bazı ayrıntılar sağlamak için deneyim fragmanının yayınlanmasından yararlandı. Bu, Unreal Engine 5'in teknik bir demosu ve platformlar arasındaki sınırları aşabilecek en iyi deneyimi sunmak için bu motorda uzmanlaşmış bir stüdyodan daha iyi kim olabilir?

Aslında The Coalition, Epic Games'in ünlü oyun motorunun en son sürümünün işleyişine zaten çok aşina. Gerçekten de, Epic bu yıl bu proje için onlarla iletişime geçtiğinde stüdyonun erken erişim sürümü üzerinde bir yıldır çalıştığı söylendi. Hatta Xbox Series'deki Gears 5 için bir grafik güncellemesi bile sunmuştu.

Kısacası, The Coalition bu nedenle bu teknik demoda, özellikle performans ve bellek optimizasyonu üzerinde Epic ile işbirliği içinde çalıştı. UE5 deneyiminin çok ayrıntılı ve geniş olduğunu ve dolayısıyla açgözlü olduğunu unutmayın. Amaçları, CPU çekirdek kullanımını geliştirerek, ışın izlemeyi optimize ederek ve dikey senkronizasyonu açmanın sabit bir kare hızı bırakmasını sağlayarak her şeyi olabildiğince kararlı hale getirmekti. Bu nedenle çalışmalarının sonucu, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'de ücretsiz olarak indirilebilen teknik demoda görülebilir.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent