recent
Güncel Haberler

PlayStation: Yeni (Küçük) Bir Stüdyo Satın Aldı

Ana Sayfa
PlayStation: Yeni (Küçük) Bir Stüdyo Satın Aldı

Bu, Sony'nin bu konuda pek iletişim kurmadığı için görece gözden kaçan bir duyuru. Japon üretici Cuma günü başka bir stüdyo satın aldı.

Bu yıl 2021, Sony Interactive Entertainment için ödemeler açısından zengin olacak. Bluepoint Games, Housemarque, Firesprite ve Nixxes Software yakın zamanda PlayStation Studios ailesine katıldı. Aralık ayının bu ayında, Japon firması iş gücü içinde yeni bir ekibi ağırlıyor. Bu Valkyrie Entertainment'tan.

Genellikle, çeşitli üreticiler veya yayıncılar en son satın alımlarını gururla duyurur. Ancak bu resmileştirme sadece PlayStation Studios'un patronu Hermen Hulst'un Twitter hesabından yapıldı. Markanın sosyal ağlarında herhangi bir basın açıklaması yayınlanmadı. Öyle ki Valkyrie Entertainment'ın devralınması hiçbir şekilde manşetlere çıkmadı.

Seattle merkezli bu stüdyo halk tarafından çok iyi bilinmiyor. Ekipleri, özellikle 2015'te PS4'te ve daha sonra PC'de piyasaya sürülen, aksiyon / strateji odaklı ücretsiz bir oyun olan Guns Up! üzerinde çalıştı. Şu anda Valkyrie Entertainment, God of War Ragnarök'te Santa Monica Studio'yu destekliyor. Sony'nin şu anda 17 geliştirme stüdyosu var.


Kaynak: Hermen Hulst
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent