recent
Güncel Haberler

PS5: Konsol ve DualSense İçin Yeni Resmi Renkler

Ana Sayfa
PS5: Konsol ve DualSense İçin Yeni Resmi Renkler

PS5'in rengini değiştirmek için cephe satışını yasakladıktan sonra PlayStation, kendi "renkleri kapaklarını ve dualsense'yi" pazarlandığını duyurdu.

PlayStation, DualSense için üç yeni renge ek olarak, yeni nesil konsolunun ilk resmi kapaklarını da tanıttı. Sonunda siyah bir PS5'e sahip olabileceksiniz!

PS5 için resmi renkler

Bu beklenen bir şeydi. PS5'inin rengini alternatif plakalarla değiştirmeyi öneren üçüncü taraf sağlayıcılara karşı mücadele eden PlayStation, Ocak 2022'de 55 dolar fiyatla kendi renkli kapaklarını piyasaya sürecek. Bunları kurmak için konsolla birlikte verilenleri çıkarın ve bunları beş farklı renkteki sürümlerden (PS5 dijital sürümleri veya okuyuculu) biriyle değiştirin: kırmızı, siyah, mor, mavi ve pembe renkleri mevcut.

Galaksilerden ilham alan üç yeni versiyon da dahil olmak üzere DualSense'in renklerinden türetilen gölgeler açıklandı: Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple. Bu yeni PS5 kontrolörleri 2022'nin ilk yarısında satışa sunulacak ancak kesin çıkış tarihi ve fiyatı için de beklemek gerekecek. Cosmic Red ve Midnight Black modelleri gibi kesinlikle 74,99 Dolara satılacaklar.


Kaynak: PlayStation
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent