recent
Güncel Haberler

Tchia, 2022 Baharında Piyasaya Çıkacak

Ana Sayfa
Tchia, 2022 Baharında Piyasaya Çıkacak

Bordeaux'da Yeni Kaledonya'nın iki yerlisi tarafından geliştirilen Tchia, çıkış penceresini netleştirmek için Game Awards 2021'de yer aldı.

Belirli bir The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan büyük ölçüde ilham alan Awaceb'in oyunu önümüzdeki baharda PC, PS4 ve PS5'te satışa sunulacak.

Adını kahramanından alan Tchia, Yeni Kaledonya efsanelerini ve folklorunu keşfetmek için zemin sağlayacak bir üçüncü şahıs macera oyunudur.

Çevik, Tchia da meraklı. Böylece yolunu bulmak için neredeyse her yüzeye tırmanabilir ve belki de değerli hazineleri ele geçirebilir. Kilidi açılacak birçok kozmetik sayesinde karakterimiz uygun gördüğümüz gibi giyinebilir ve takımadalar bize renkli karakterlerle tanışma fırsatı verecektir.

Oyun tarafında, Awaceb'in oyunu, gizemli varlıklara karşı bazı savaşlarla birlikte akıllı bir keşif ve aksiyon karışımı sunuyor. Bunu yapmak için Tchia, herhangi bir çapraz hayvana dönüşmesine, hatta belirli nesneleri (bize müthiş bir Prey mekaniğini hatırlatan) etrafa yerleştirmesine izin veren büyülü güçlerine güvenebilir.



Kaynak: Game Awards 2021
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent