recent
Güncel Haberler

Sonic 2 Filmi Tüm Hızıyla Geliyor, Fragman Yayınlandı!

Ana Sayfa
Sonic 2 Filmi Tüm Hızıyla Geliyor, Fragman Yayınlandı!

6 Nisan 2022'de vizyona giren Sonic 2 filminin yeni duyurusunun ardından film, kendisini ilk resmi fragmanla sunmak için Game Awards 2021'den yararlandı.

Beklendiği gibi, Sonic ayrılmaz yardımcısı Tails ile Robotnik'in (ve Knuckles?) belirli bir Kaos Zümrüdü'nün güçlerini kullanma Planlarını engellemek için geri dönüyor.

Filmin konusu dikenlerinden çıkıyor!

Birkaç ay önce sızdırılan özet bu nedenle doğrudur. Sonic'in başrolde olduğu ikinci film, onu bir kez daha Robotnik ile karşı karşıya getirecek ve SEGA oyunlarıyla daha da güçlü bağlar kuracak. Bu nedenle, orijinal seslendirme sanatçısı tarafından İngilizce olarak adlandırılan, ünlü mavi kirpi ve sadık ve usta arkadaşı Tails'i bulacağız.

Bir Kaos Zümrüdü'nü köşeye sıkıştırmaya çalışan Sonic'in en kötü düşmanına yakışan muhteşem bir yumurta kafatası ve bıyıkla süslenmiş Jim Carrey tarafından kampta bulunan Robotnik ile karşı karşıya kalacaklar. Fragman ayrıca bize, bu güçlü taşların kutsal koruyucusu Idris Elba (Pacific Rim, Suicide Squad 2) tarafından İngilizce olarak adlandırılan Knuckles'ın Machiavellian doktora katılmış gibi göründüğünü gösteriyor.

Hikayenin sonunu ve Super Sonic'in görünüp görünmeyeceğini öğrenmek için 6 Nisan 2022'de sinemalarda görüşmek üzere.



Kaynak: YouTube
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent