recent
Güncel Haberler

Epic Games Store: Nihayet Alışveriş Sepeti Sistemi Getirdi

Ana Sayfa
Epic Games Store: Nihayet Alışveriş Sepeti Sistemi Getirdi

Epic dün, çevrimiçi Epic Games Store için merakla beklenen yeni bir özelliğin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Artık yeni alışveriş sepeti sistemi ile kullanıcılar aynı anda birden fazla alışveriş yapabilecek.

Oyunseverler tarafından yoğun talep gören bu özellik, yıl sonu indirimlerinin ortasında oyun alımlarını kolaylaştırdı.

Aralık 2018'de piyasaya sürülen Epic Games Store, video oyunu geliştiricilerine bağışlanan satın alma yüzdesindeki rekabet gücü ve her yıl çok sayıdaki ücretsiz oyun teklifleri sayesinde adından söz ettirdi.

Tim Sweeney şirketi nihayet sepet sayesinde aynı anda birkaç oyun satın alma imkanı ekleyerek bu eksikliklerden birini telafi ediyor. Artık, bir oyunun sayfasında, doğrudan oyunu tek başına satın almak zorunda kalmadan, onu sepete eklemek ve mağaza kataloğuna göz atmaya devam etmek mümkün. Alışveriş sepetinden, satın alma konusunda emin değilseniz, indirimlerden haberdar olmak için oyunlardan herhangi birini istek listenize taşıyabileceksiniz.

Epic Games Store bu nedenle yavaş yavaş yetişmeye başlıyor ve şimdi istek listesi, başarılar ve dolayısıyla sepet gibi klasik özellikler sunuyor. Ancak yapılması gereken çok şey var ve geliştirme ekipleri, kişi listelerinin bir üyesine hediye olarak oyun verme olasılığı da dahil olmak üzere çeşitli eklemeler üzerinde çalışıyor.


Kaynak: Epic Games Store

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent