recent
Güncel Haberler

Star Wars : The Old Republic - Legacy Of The Sith 2022'ye Ertelendi

Ana Sayfa
Star Wars : The Old Republic - Legacy Of The Sith 2022'ye Ertelendi

Bir sonraki Star Wars: The Old Republic genişlemesi Legacy of the Sith, planlandığı gibi 14 Aralık'ta piyasaya sürülmeyecek. BioWare, geliştirmek için lansmanını ertelemeyi uygun gördü.

Onuncu yılını kutlamak üzere olan MMO'nun en iddialı genişleme paketinin şimdi 15 Şubat 2022'de çıkması bekleniyor.

Oyunun resmi web sitesinde, Proje Direktörü Keith Kanneg bu ertelemeyi haklı çıkarıyor: “Legacy of the Sith, ekibin uzun süredir üzerinde çalıştığı bir projeydi, ancak piyasaya sürmeye yaklaştıkça, biraz daha fazlasına ihtiyacımız olduğu açık. zaman. Bu nedenle, size istediğimiz ve hak ettiğiniz deneyimi sunmak için oyun boyunca ince ayar yaptığımız birçok alanda daha fazla test yapmaya odaklanıyoruz ”diyor.

15 Şubat'a kadar abone olan oyuncular, bu haftadan itibaren "genişletmenin ve özelliklerinin çoğunu" herkese açık test sunucusunda deneyimleyebilecekler. Spoiler vermemek için anlatı içeriğine erişilemeyecek.

Sith'in Mirası'nın, Karanlık Malgus avına devam etmek için bizi su gezegeni Manaan'ın yanı sıra Elom'daki gizemli bir Sith kalesinden geçireceğini unutmayın. İçerik tarafında, sınıfların daha fazla özelleştirilmesi için yeni bir baskın, yeni bir zindan ve hatta yeni bir "savaş stilleri" sistemi bulacağız.


Kaynak: Gamespot

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent