recent
Güncel Haberler

Epic Games Store: Noel'i Kutlamak İçin Birçok Oyun Ücretsiz Olacak

Ana Sayfa
Epic Games Store: Noel'i Kutlamak İçin Birçok Oyun Ücretsiz Olacak

Epic Games, çevrimiçi mağazasında bize güzel hediyeler ayırabilir. Amerikan firmasının Noel için kullanıcılarına birkaç oyun sunması bekleniyor... ve çok özel bir oyun sızdırılmış gibi görünüyor.

Epic Games Store'da bir gelenek. Mağaza her yıl Aralık ayının sonuna kadar çeşitli ücretsiz oyunlar dağıtıyor. Ve Billbill-Kun tarafından Dealabs hakkında rapor edilen bilgilere inanacak olursak, 2021 bir istisna olmayacak. Bu içeriden, PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aracılığıyla sunulan oyunların listesini birkaç kez açıkladığını unutmayın.

Bu şenlik dönemi, aynı ayın 30'unda sona ermeden önce Epic Games Store'da 16 Aralık 2021'de başlayacak.. Her gün farklı bir ücretsiz oyun sunulacak. Bu nedenle kullanıcılar tarafından toplam 15 oyun indirilebilir olacak. Hangi oyunlar olacağı henüz bilmiyorsak çok özel bir oyun sızdırılmış gibi görünüyor.

Yani, önümüzdeki hafta topu yuvarlaması gereken Shenmue 3 olacak. Yu Suzuki tarafından hayal edilen ikonik destanın çokça kötülenen üçüncü bölümü, 16 Aralık'tan itibaren Epic Games Store'da bir hafta boyunca ücretsiz olacak. Son olarak, 6 Ocak 2022'ye kadar mağazada önemli oyunlar dağıtılacak.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent