recent
Güncel Haberler

God of War: PC Versiyonu Özellikleri Videolu Olarak Belli Oldu

Ana Sayfa
God of War: PC Versiyonu Özellikleri Belli Oldu

Oyuncular 2022'de Kratos ve Atreus'un yeni macerasını beklerken PC'de Ocak ayından itibaren God of War'a (2018) geri dönebilecekler. Yeni bir video, bu sürümün özelliklerini ortaya koyuyor.

Sony, önümüzdeki aylarda PC üzerindeki çalışmalarına devam edecek. Uncharted: Legacy of Thieves Koleksiyonu merakla bekleniyorsa, 14 Ocak 2022'de topu açacak olan yine God of War olacak. Düşmüş savaş tanrısı ve oğlu, ünlü Ragnarök gelmeden önce son bir stand için geri dönecekler.

Bir tanrıça kadar güzel bir PC versiyonu

PlayStation tarafından bu hafta yayınlanan fragman, PC'de God of War'da yapılan iyileştirmelere hayran kalmamızı sağlıyor. En verimli makinelerle donatılmış oyuncular, geliştirilmiş yansımalardan, gölgelerde daha yüksek çözünürlükten ve NVIDIA DLSS teknolojilerinden (daha iyi performans için) ve ayrıca NVIDIA Reflex'ten (gecikmeyi azaltır) yararlanabilecekler.

God of War: PC Versiyonu Özellikleri Belli Oldu

Yukarıda, nihayet bilgisayarlarımızda God of War'ı çalıştırmak için hangi sistem gereksinimlerinin gerekli olduğunu öğrenebiliriz. Ultra işleme (60 FPS'de 4K'da) elde etmek için bir NVIDIA RTX 3080 veya AMD RX 6800 XT grafik kartı ve bir Intel i9-9900k veya AMD Ryzen 9 3950X işlemci gerekir. Oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.



Kaynak Santa Monica Stüdyosu
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent