recent
Güncel Haberler

S.T.A.L.K.E.R. 2 Çok Yer Kaplayacak

Ana Sayfa
S.T.A.L.K.E.R. 2 Çok Yer Kaplayacak

Önümüzdeki yıl Xbox Series X/S ve aynı zamanda PC'ler de merakla beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Çernobil'in Kalbi. İlk videolar oyunun ihtişamlı geçeceğini gösteriyor gibi görünüyorsa ufak bir detay sorun yaratabilir.

Mükemmel S.T.A.L.K.E.R.'den sonra oynama fırsatına sahip olmak 15 uzun yıl aldı. Bu ikinci oyunda oyuncular, GSC Game World tarafından geliştirilen kıyamet sonrası FPS dünyasına geri dönecekler. Ukraynalı stüdyo, korku ve bilim kurgunun iç içe geçtiği bir dünyada doğrusal olmayan bir hikaye vaat ediyor. Tüm bunlar Unreal Engine 5 tarafından desteklenen grafiklerle geliştirildi.

S.T.AL.K.E.R. tarafından vaat edilen sürükleyici deneyimin keyfini çıkarmak için SSD'lerimizi ve diğer sabit sürücülerimizi büyük ölçüde temizlememiz gerekecek.  Çünkü PC'de oyunun gelişmesi için 150 GB boş alan gerekecek. Daha da kötüsü, Xbox oyuncularının bu ikinci bölümü yükleyebilmek için en az 180 GB ayırması gerekecek.

Böylece, bir Xbox Series S sahipleri, yalnızca S.T.A.L.K.E.R.'nin varlığıyla makinenin SSD'sinin yarısının dolduğunu görecekler. 2. Oyun 28 Nisan 2022'de çıktığında daha iyi dosya optimizasyonu umuyoruz.


Kaynak: Steam, Xbox

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent