recent
Güncel Haberler

Sea of ​​Thieves: 5. Sezon, Sayısız Yeni Özellikle Geliyor

Ana Sayfa
Sea of ​​Thieves: 5. Sezon, Sayısız Yeni Özellikle Geliyor

Sea of ​​Thieves korsanları için ne inanılmaz bir yıl! 2021, beşinci ücretsiz sezonun lansmanı ile Rare oyunu için şık bir şekilde sona eriyor.

Bu yaz Karayip Korsanları lisansı ile ortaklığıyla güçlenen Sea of ​​Thieves, son aylarda oyuncu sayısında patlama yaşadı. Ekim ayında Rare, Mart 2018'de lansmanından bu yana 25 milyon kullanıcı sınırını aştığını duyurdu.

En iyi hazinelerinizi saklayın

Bu yeni sezonun dikkate değer eklemeleri arasında hazineleri gömme yeteneği de var. Oyuncu daha sonra bir harita oluşturabilir, onu Quest Board'a yerleştirebilir ve ardından diğer korsanların gelip ganimeti bulmasını bekleyebilir. Mürettebat değerli hazineyi bulursa, eski sahibi itibar puanları kazanacaktır.

Sea of ​​Thieves: 5. Sezon, Sayısız Yeni Özellikle Geliyor

Nispeten hoş olan bu özelliğin yanı sıra havai fişekler ve işaret fişekleri de ortaya çıkıyor. Bunlar herhangi bir toptan fırlatılabilir. Uyuyabilme, oturabilme veya fısıldayabilme gibi yeni duruşların konuşlandırılmasına da dikkat edin. Son olarak, 100 seviye boyunca ödüllerin kilidini açmak için oyunda yeni bir Yağma Geçidi var. Geçiş ayrıca doğrudan satın alınabilir.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent