recent
Güncel Haberler

Sonic 2 Filmi: Ünlü Mavi Kirpi İkinci Filmin Çıkış Tarihi Açıklandı

Ana Sayfa
Sonic 2 Filmi: Ünlü Mavi Kirpi İkinci Filmin Çıkış Tarihi Açıklandı

Bir miktar başarı ile bir araya gelen ilk filmin mantıklı devamı olan Sonic 2 filmi, bu Cuma günü resmi bir fragman çıkıyor ve çıkış tarihi belli oldu.

En iyi koşu ayakkabılarınızı, Kaos Zümrütlerinizi ve yüzük stoğunuzu hazırlayın, Sonic ve arkadaşları 6 Nisan 2022'de karanlık odalarda buluşacak!

Filmin sinopsisi ve birkaç ay önceki çekimlerden bazı görüntüler sızdırılmış olsa da, Sonic 2'nin sinema çıkış tarihi zaten Nisan 2022 olarak belirlenmişti. Şimdi, 6 Nisan olarak belirlenen ikincisini tam olarak biliyoruz.  Duyuruya resmi bir film afişi de eşlik ediyor.

Sonic 2 Filmi: Ünlü Mavi Kirpi İkinci Filmin Çıkış Tarihi Açıklandı
.

Elbette Sonic ve arkadaşını Ben Schwarz'ın oynadığı Robotnik'le karşı karşıya bulacağız, hala Jim Carrey tarafından çok iyi durumda kamp yapıyor, ama sadece değil. Film afişinin gösterdiği gibi, sadık Kuyruklar da orada olacak, aynı zamanda Idris Elba (Thor, Pacific Rim, Luther) tarafından seslendirilen çok klas Knuckles da orada olacak.

Sırada bir spoiler uyarısı var: Sonic ve arkadaşlarının yer aldığı bu ikinci film, ünlü Kaos Zümrütlerine odaklanacak. Bu yüzden Super Sonic'in destansı bir final için tüm altın ihtişamıyla ortaya çıktığını görmek şaşırtıcı olmaz.

Sonic ve arkadaşları 6 Nisan 2022'de karanlık odalarda buluşacak!


Kaynak: Basın bülteni

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent