recent
Güncel Haberler

Call of Duty Warzone Yakında Mobilde Yayınlanacak

Ana Sayfa
Call of Duty Warzone Yakında Mobilde Yayınlanacak

Çok popüler Call of Duty: Mobile'ın muazzam başarısının ardından Activision'ın daha fazla fikri olabilir. Gerçekten de Amerikalı yayıncı, akıllı telefonlarımızda ve dokunmatik ekranlı tabletlerimizde Warzone'un lansmanı üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

Ekim 2019'da, temel Call of Duty FPS'nin mobil versiyonu taşınabilir medyaya indi. Oyun daha sonra hızla dünya çapında birkaç milyon oyuncudan oluşan bir topluluk oluşturdu. Bu nedenle Activision'ın mobil oyunların geliştirilmesine, özellikle de yepyeni bir stüdyo inşa ederek, boşuna yatırım yapması boşuna değil.

Bu hafta, genellikle çok bilgili içeriden Tom Henderson bize bir Call of Duty Warzone Mobile'ın üretimde olduğunu söylüyor. Oyun daha önce iş ilanları aracılığıyla tespit edilmişti ve adı PlaytestCloud veritabanında açıkça görülüyor. Bu, mobil cihazlarda oluşturulan oyunları test etmek için geliştiricilere ayrılmış bir hizmettir.

Yine Henderson'a göre Call of Duty Warzone Mobile 2022'de çıkabilir. iOS ve Android cihazların fayda sağlayacağını tahmin edebiliriz. Şimdi resmi duyuruya kadar beklememiz gerekiyor.



Kaynak: Tom Henderson, VGC
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent