recent
Güncel Haberler

Rockstar Games: Yakın Zamanda Bully 2 Duyurusu Yapabilir!

Ana Sayfa
Rockstar Games: Yakın Zamanda Bully 2 Duyurusu Yapabilir!

Haftanın başında düşen oldukça beklenmedik bir söylenti ortaya atıldı. Gerçekten de Rockstar Games, kimsenin beklemediği bir oyunu duyurmanın eşiğinde olabilir ve bu resmileştirme Aralık ayının başlarında gerçekleşebilirdi!

Game Awards 2021'de Bully 2'yi tanıtacaktı

Grand Theft Auto VI mesih olarak bekleniyorsa, ünlü yıldız stüdyosunun başka öncelikleri olabilir... Rockstar Games'te şu anda geliştirilmekte olan başka bir oyun hakkında garip bir koridor gürültüsü dolaşmaya başladı. Ve bu GTA veya Red Dead Redemption ile ilgili değil.

Genel olarak iyi bilgilendirilmiş içeriden Tom Henderson'a göre, Rockstar Games, 10 Aralık'ta gerçekleşen Game Awards 2021 sırasında Bully 2'yi neredeyse duyuracaktı. İlgili müdür oyundaki durumun oldukça belirsiz olduğunu, "bazı insanlar Oyun Ödüllerinden sadece birkaç hafta önce oynanabilir bir sürüm gördüğünü" açıkladı. Game Informer sitesinden bir gazeteci tarafından yayınlanan bir başka tweet (yazarı tarafından erişilemez hale getirildi) de Bully 2'nin varlığına işaret ediyor gibi görünüyor.

Ancak geçen Ocak ayında, söylentiler Bully 2'nin tamamen iptal edilmesini çağrıştırdı. Yine de Henderson'a göre, Rockstar bu nedenle yeni bir yineleme üzerinde çalışıyordu. Söylentiler doğrulanırsa, (çok) yakın bir gelecekte resmi bir açıklama yapılabilir. Ancak bu arada, bu yetersiz bilgiyi biraz tuzla almak önemli.

Rockstar Games'in Bully 2'yi neden açıklamadığı belli değil ama Tom'un söylediği doğruysa, yakında duyurulması gerekir. Daha fazla bilgi alır almaz, bunu rapor edeceğimizden emin olacağız.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent