recent
Güncel Haberler

Star Wars Eclipse Yakın Zamanda Çıkmayacak

Ana Sayfa
Star Wars Eclipse Yakın Zamanda Çıkmayacak

Bu, Game Awards 2021'nin şüphesiz en önemli duyurusuydu. Star Wars Eclipse, tören sırasında görkemli bir fragmanla açıklandı... 

Quantic Dream tarafından geliştirilen bu ünlü Star Wars Eclipse, bizi Yüksek Cumhuriyet'in kalbine götürecek. Oyuncu farklı karakterler oynayabilir ve hikayenin geri kalanı için sonuçları olacak seçimler yapmak zorunda kalacaktır. Fragman ve bazı muhteşem görseller dışında, açıkçası çok iddialı olan bu başlıkta daha fazla bir şey iletilmedi.

Biraz sabır genç Jedi

Dolayısıyla Star Wars Eclipse'in senaryosu Quantic Dream'in Parisli ekipleri tarafından yazılacaktı ve muhtemelen David Cage de bu yazıya dahil oldu.

Daha da önemlisi, oyun en az üç veya dört yıl boyunca piyasaya sürülmemelidir. Bu nedenle, lansman 2024'ten, hatta 2025'ten önce gerçekleşmeyebilir. Son olarak, Quantic Dream, Star Wars Eclipse üzerinde çalışacak yeni yetenekleri işe almakta zorluk çekecekti. Paris'te 80'den fazla ve Montreal'de dokuzdan fazla iş teklifi boş. Fransız firmasında sözde toksik bir atmosfere ışık tutan anketler, işe alım zorluklarının nedeni olabilir.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent