recent
Güncel Haberler

PlayStation Türkiye'nin İddiasına Göre PS5 7.499 TL

Ana Sayfa
PlayStation Türkiye'nin İddiasına Göre PS5 7.499 TL

Ülkemizde dolar artışı nedeniyle tüm teknoloji ürünlerini etkiledi. Özellikle yeni nesil Xbox, Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarının fiyatları oldukça değişkenlik gösteriyor. PlayStation Türkiye geçtiğimiz günlerde PS5'in fiyatıyla ilgili bir açıklama geldi.

PlayStation Türkiye'nin iddiasına göre fiyatta değişiklik yok

PlayStation Türkiye'ye göre PS5 halen 7.499 TL'ye satılıyor ve fiyatta değişiklik yok iddia ediyor.

"PlayStation®5 oyun konsollarının tavsiye edilen perakende satış fiyatlarında 2021'in ilk çeyreğinde vergi indirimine bağlı yapılan güncelleme sonrasında herhangi bir değişiklik olmadığını bilginize sunarız. PlayStation®5’in Ultra HD Blu-ray™ disk okuyucuya sahip modeli 7499 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile satılmaya devam etmektedir." dedi.

PlayStation Türkiye'nin iddiası doğru mu?

Türkiye'de online veya mağaza PS5 konsol fiyatı 10 bin TL ve üstü olarak satılmaya devam ediliyor. PlayStation Türkiye'nin açıkladığı 7.499 TL fiyat gayet sevindirici bir haber diyebiliriz. Stok nedeniyle Ülkemizdeki kurumsal firmalar PS5 konsolunu 10 bin TL üzeri fahiş bir fiyatla ile satmaya devam ediyor. 

Stoklar geldiğinde fiyat artışı olacak mı bilemiyoruz. Önümüzdeki aylarda görebiliriz.

7.499 TL sadece ön sipariş verenler için mi?

PS5 stok durumu şuan çok sıkıntılı olduğunu biliyoruz. Sınırlı sayıda satılmaya devam ediyor. Stok ne zaman gelir bilemiyoruz.

Ülkemizde kurumsal firmalar PS5'i fahiş fiyata satmaya devam ediyor.

Bildiğiniz ve tanınan büyük firmalarda resmi bir fiyatla satmadığını da öğrenmiş olduk.

PlayStation Türkiye'nin İddiasına Göre PS5 7.499 TL
Trendyol

PlayStation Türkiye'nin İddiasına Göre PS5 7.499 TL
Turkcell

PlayStation Türkiye'nin İddiasına Göre PS5 7.499 TL
İncehesap

Bu tür fahiş fiyatla satan firmalar karaborsa yaptığını düşünebilirsiniz. Dolar şuan 10 TL gibi bandında. PS5 fiyatları düşecek mi bunu göreceğiz. Firmaların fahiş fiyatla sattığı konsolların resmi bir fiyatla satılmadığını da düşünebilirsiniz.

PS Türkiye'nin neden hala 7.499 TL gibi bir fiyatta satılıyor diye açıklaması yapması bir hayli şaşırttı. Birçok kullanıcı PS Türkiye'ye tepki gösteriyor.


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent