recent
Güncel Haberler

Battlefield V'de Battlefield 2042'dekinden Daha Fazla Oyuncu Var

Ana Sayfa
Battlefield V'de Battlefield 2042'dekinden Daha Fazla Oyuncu Var

Battlefield 2042, geliştirilmesi sırasında bazı büyük zorluklar yaşadı ve gösteriyor. Son anda kaldırılan içerik, lansman sonrası programın ertelenmesi arasında, DICE'ın yeni FPS'si topluluğu hayal kırıklığına uğrattı.

Öyle ki PC oyuncuları şu anda önceki oyunlardan birine oynamayı tercih ediyor.

Battlefield V'de 2042'dekinden daha fazla oyuncu var

Battlefield 2042, sembolik bir dönüm noktasını geçti, ancak beklenen değil. Ünlü franchise'ın en son FPS'si, bazı hayranlarının beklentilerini karşılamadı. Sonuç olarak, PC oyuncuları, selefi Battlefield V'e dönmek için yepyeni oyunu daha fazla terk ediyor. 2018'de piyasaya sürülen önceki opus, gerçekten de son 48 saatte Battlefield 2042'den daha fazla oyuncuyu ağırladı.

Platformdan çok sayıda veriyi listeleyen Steamcharts sitesi, Battlefield V için halefi için ancak 19.000 oyuncuya karşı son iki günde 25.000 oyuncuyla zirve yaptı. İki rakam arasındaki fark çok büyük değilse, çarpıcı olan Battlefield 2042'ye katılımdaki düşüş. Bir süre önce, unvan kademeli bir düşüş yaşamadan önce 48.000'den fazla asker topladı. Özellikle tatil sezonunun denklemin bir parçası olması gerektiğinden, felaket hakkında konuşmak erken olur. Trendin önümüzdeki birkaç gün içinde onaylanıp onaylanmadığı görülmeye devam ediyor.


Kaynak: The Gamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent