recent
Güncel Haberler

Horizon Zero Dawn Artık PC'de VR'de Oynanabilir

Ana Sayfa
Horizon Zero Dawn Artık PC'de VR'de Oynanabilir

Horizon Zero Dawn artık VR'da oynanabilir. En azından PC'de, çünkü Vahşi Doğu'nun kıyamet sonrası topraklarını keşfetmek biraz el çabukluğu gerektiriyor.

Horizon Zero Dawn, PC'ye çıkışından bir yıldan fazla bir süre sonra VR kulaklığı sahiplerine büyük ilgi göstermesi gereken bir modu memnuniyetle karşılıyor.

Horizon Zero Dawn VR'da oynanabilir

Sanal gerçeklik modlarında uzman yine yapıyor. Oyuncuları Cyberpunk 2077'nin Night City'si ve GTA 5'in Los Santos'unu VR'de geçirdikten sonra, Luke Ross, PS4'teki en popüler oyunlardan birini üstleniyor: Horizon Zero Dawn. Sadece Patreon sayfasından erişilebilen bu yeni VR modu, Vahşi Doğu'yu Aloy'un gözünden keşfetmenizi sağlıyor. Sonuç oldukça çarpıcı ama yine de kusurlu.

UploadVR bunu 3070 Ti ile denedi ve mod, bir VR oyununda genellikle sorunlu olan saniyede 45 kareyi geçemedi. Gerçekten de kısıtlamalar olmadan değil. Örneğin, yalnızca DualSense gibi klasik bir kontrolör ile oynanabilir ve kemerde nişan almanın bir kafa hareketi ile yapılması gerekir. Sezgiselliği, daha iyi gördük. Bunu test edenler, düşmanları avlamayı ve onları etkili bir şekilde vurmayı zorlaştıran uzun otların arasında saklanmak gibi bazı oyun sınırlamalarına da işaret ediyor.


Kaynak: The Gamer
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent