recent
Güncel Haberler

FF7 Remake: PS5 Yükseltmesi Sonunda PS Plus Abonelerine Sunulacak

Ana Sayfa
FF7 Remake: PS5 Yükseltmesi Sonunda PS Plus Abonelerine Sunulacak

Final Fantasy VII hayranlarını ve PS Plus abonelerini sevindirecek bir haber. Nitekim Square-Enix, oyunun PS5 sürümünü ücretsiz olarak indirmelerine izin verecek.

Nisan 2020'de Square-Enix, uzun zamandır beklenen Final Fantasy VII Remake'i PS4'te piyasaya sürdü. Ertesi yıl oyun, yeni nesil PlayStation'ın gücünden yararlanmak için geliştirilmiş bir sürüm olan "Intergrade" sürümüyle PS5'te çıkış yaptı. PS4 oyunu daha sonra PS Plus'ta “ücretsizdi”.

Noel yaklaşırken Square-Enix, Final Fantasy VII Remake'i PS Plus aracılığıyla indiren oyuncuların 22 Aralık'tan itibaren oyunu PS5'lerinde ücretsiz olarak güncelleyebileceklerini duyurdu. Bu nedenle, tatil sezonunda birden fazla oyuncuyu Midgar'ın kalbine dalmaya davet etmesi gereken harika bir haber.

Intermission DLC'nin (Yuffie ile birlikte) "Intergrade" güncellemesine dahil olmadığını, ancak ikincisinin tatiller için %25 indirimle gösterileceğini unutmayın. Oyuncuların çoğu memnun olsa da bazıları, oyunun PS Plus'ta piyasaya sürülmesinden bu PS5 yükseltmesini sunabilecek olan Square-Enix'in stratejisindeki değişiklikten pişmanlık duyuyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent