recent
Güncel Haberler

FF7 Remake: PC versiyonu Steam'e Geliyor

Ana Sayfa
FF7 Remake: PC versiyonu Steam'e Geliyor

Aylarca süren bekleyişin ardından, Final Fantasy VII Remake'in PlayStation ayrıcalığı sona erdi ve Epic Games Store yeni bir oyun için yer açtı.

FF7 Remake'in PC portu, alanında lider olan Steam dahil olmak üzere diğer platformlarda şimdiden planlanmış.

Final Fantasy VII Remake yakında Steam'e mi geliyor?

PS4'te yayınlanmasından bir yıl sekiz ay sonra Final Fantasy VII Remake sonunda PC'de ve yalnızca Epic Games Store'da mevcut. Bu limanın etrafındaki sızıntılar kalıcı olduğu için kimseyi şaşırtmayan bir duyuruydu. Ancak bu üçüncü lansman beklenen lansman değil. Fahiş bir fiyat ve sayısız teknik sorun arasında, Cloud Adventures'ın PC portu bir eleştiri çığı yaşıyor. Boş ver, Square Enix'in zaten onun için başka planları olurdu.

Birkaç veri madencisi, Steamworks ve SteamDevAppID dahil olmak üzere EGS rakibi Steam'e yönelik belirli referanslar için oyun dosyalarını araştırdı. Daha spesifik olarak, oyun zaten mağazanın veritabanında olacak ve Epic Games Store münhasırlığının PC'de 6 ila 12 ay sürmesi gereken FF7 Remake'in sona ermesini sabırla bekleyecekti. Oyuna güncellemelere göre kendini iyileştirmesi ve bu kaotik lansmanı unutması için zaman tanıyacak.


Kaynak: PCGamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent