recent
Güncel Haberler

Hellblade 2 Yakında Bir Fragmanla Geri Dönecek

Ana Sayfa
Hellblade 2 Yakında Bir Fragmanla Geri Dönecek

Önümüzdeki hafta duyurular ve sürprizlerle dolu olacak. Gerçekten de Game Awards 2021, 2022 ve sonrasında çıkacak oyunları öne çıkaracak. Partiye Xbox'a özel büyük bir oyun da bulunuyor.

Aralık 2019'da Microsoft, Xbox Series X'in yanı sıra bu makine için tasarlanmış bir oyunda perdeyi kaldırmak için Game Awards 2021'den yararlandı. Senua's Saga: Hellblade II hakkındaydı ve daha sonra görkemli bir fragmanla gösterildi. Ne yazık ki, Ninja Theory tarafından geliştirilen yazılım son iki yılda hiç fragmam gösterilmedi.. Ama bu yakında gelebilir.

Törenin yıldızı mı?

Ekim ayında, Windows Central sitesi, 2021 Oyun Ödülleri sırasında Hellblade II'nin görünümünden emindi. Bugün, tören sırasında Ninja Theory oyununun görünümünü doğrulamak için söz alan gazeteci ve içeriden Jeff Grubb. Elbette bu bilgiyi doğrulamak için elimizde somut unsurlar yok, bu yüzden dikkatli olmak önemli.

9-10 Aralık gecesi, Game Awards 2021, bize onlarca önizleme sunarken geçen yılın en iyi oyunlarını ödüllendirecek. AAA ve bağımsız oyunlar bu nedenle kendilerini göstermek için programdan faydalanacaklar Ve Hellblade II bunun bir parçası olabilir!


Kaynak: VGC


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent