recent
Güncel Haberler

Fortnite Bölüm 3: Spider-Man, Xbox Kahramanları ve Yeni Özellik Onaylandı

Ana Sayfa
Fortnite Bölüm 3: Spider-Man, Xbox Kahramanları ve Yeni Özellik Onaylandı

Fortnite Bölüm 2, bu gece özel bir etkinlikle apotheosis'te sona erecek. Bir sonraki düşmanlıkların başlamasından birkaç saat önce, programın bir kısmı zaten internete sızdı.

Fortnite Bölüm 3, Spider-Man kostümleri, bir Xbox işbirliği ve açıkçası bazı yeni oyunlar içerecek.

Fortnite Bölüm 3'ün bazı yeni özellikleri

Fortnite topluluğunun en ünlü sızıntıları, gelecek sezonda ortaya çıkan bilgileri sessiz tutmaya karar verdiyse, Bölüm 3 için Polonyalı bir fragman sızdı. "Son" etkinliğinden birkaç saat önce, birkaç unsur, battle royale oyuncularını neler beklediğini gösteriyor.

Her zamanki gibi, Fortnite Bölüm 3 birçok işbirliği ile noktalanacak ve bunlardan ikisi zaten biliniyor. Oyuncular, No Way Home filminin yakında vizyona girmesini kutlamak için Spider-Man kostümleri ve Gears of War karakterleri Marcus Fenix ​​​​ve Kait Diaz'ın yer aldığı görünümler toplayabilecekler.

Daha da önemlisi, bu video Fortnite'ın Epic Games'in battle royale için uzun zamandır beklenen yeni şirket içi grafik motoru olan Unreal Engine 5'e geçişini doğruluyor. Kaydırma ve kanca kullanma yeteneği ve ayrıca yıldırım ve kasırga gibi değişken hava koşulları gibi çeşitli yeni oyun özellikleri de zaman zaman uygulanacaktır.



Kaynak: YouTube
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent