recent
Güncel Haberler

Cyberpunk 2077: Night City'yi VR İle Yakında Ziyaret Edilebilecek

Ana Sayfa
Cyberpunk 2077: Night City'yi VR İle Yakında Ziyaret Edilebilecek

Yayınlanmasından neredeyse bir yıl sonra, CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin Aksiyon-RPG'si yakında VR'de gezinmenize izin veren bir mod alacak.

Sanal gerçeklik modları alanında uzman olan Luke Ross, Red Dead Redemption 2 veya Grand Theft Auto 5'te benzer modlar sunduktan sonra, üzerinde çalışacağı bir sonraki oyun olacağını Patreon sayfasında doğruladı.

Cyberpunk 2077, özellikle Steam'de son zamanlarda popülaritesinde büyük bir artış görürken, Luke Ross, bir sonraki oyunun VR göreceğini öğrenmek için Patreon sayfasında bir anket yaptı. Büyük bir çoğunlukla, CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077 oyunu oldu.

Bu konuda PCGamer'daki yapılan röportaj Luke Ross, kendinden emin konuştu ve büyük bir sorun çıkmazsa bu VR modunu Ocak 2022'ye kadar kullanıma sunabileceğine inanıyor. Oldukça iyimser bir tahmin, özellikle Cyberpunk 2077'nin yalnızca birinci şahıs olarak oynanması (kamerayı üçüncü şahısa koymak için az çok ikna edici bir girişime rağmen) tarafından cesaretlendirildi.

Luke Ross, sihrini çoğu oyuna uygulamak için “VR Injection Framework” adlı bir VR motoru geliştirdi ve adından da anlaşılacağı gibi, temelde ondan yoksun oyunlara bir VR boyutu enjekte etmeye izin verdi. Ancak bu şekilde oluşturulan modlar sadece klasik kontrolcüleri ve kafa hareketlerini takip etmeyi destekler. Bu nedenle, çoğu VR başlığıyla birlikte verilen denetleyicileri kullanarak Night City içinde etkileşim kurmak mümkün olmayacaktır.

Her iki durumda da, Night City'ye başka bir görünümle geri dönme olasılığı her zaman cazip gelebilir ve bu Luke Ross modunu denemeden önce çok uzun sürmeyecektir.


Kaynak. Luke Ross

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent