recent
Güncel Haberler

Yeni Ghostbusters, Oyunu Geliyor, Geliştirme Aşamasında!

Ana Sayfa
Yeni Ghostbusters, Oyunu Geliyor, Geliştirme Aşamasında!

Video oyunu uyarlamaları şu anda yükselişte. Ve birkaç ay içinde, ünlü bir franchise konsollara ve PC'ye geri dönebilir.. Açıkçası Ghostbusters ile ilgili.

Star Wars, Indiana Jones, Avatar, Harry Potter, Marvel ve DC Comics süper kahramanları… En büyük lisansların tümü, çok kazançlı video oyunları dünyasında pastadan paylarını almak istiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak çok şey olacak, ancak tüm duyurular henüz yapılmadı. Ve çok prestijli bir konuk kendini partiye davet edebilir!

Hayalet avı devam edecek

Geçtiğimiz Çarşamba günü Teksas, San Antonio'daki Ünlü Fan Fest sırasında, aktör Ernie Hudson bir avuç hayrandan gelen soruları yanıtladı. Ghostbusters destanında Winston Zeddemore'u oynayan kişi, şu anda yeni bir oyunun geliştirilmekte olduğunu tereddüt etmeden onayladı. Geçenlerde gelip sesini kaydetmek için bir e-posta aldığını söyledi.

Ayrıca, Bill Murray'in projeye katılıp katılmayacağını da bilmediğini, ancak Daniel Aykroyd'un (Raymond Stantz) rolün iyi olacağını belirtiyor. 2019'da Ghostbusters: The Video Game'in yeniden düzenlemesi PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch'te yayınlandı.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent