recent
Güncel Haberler

Game Awards 2021: Etkinliği Ne Zaman? Nasıl İzlenir?

Ana Sayfa
Game Awards 2021: Etkinliği Nasıl İzlenir?

Yüz yüze yapılacak! Game Awards 2021, etkinliği yaklaşıyor.YouTube ve Twitch'te canlı olarak yayınlanacak, ancak aynı zamanda Spotify'da da gerçekleşecek.

Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'ndan canlı olarak gerçekleştirilecek. 9-10 Aralık Cuma günü Türkiye saati ile 04:00 ve 07:00 arasında yapılacaktır.

Game Awards 2021 nasıl izlenir?

Etkinlik, Game Awards YouTube kanalının yanı sıra Twitch kanalından da canlı yayınlanacak.

Bu yıl başkanlığını Geoff Keighley'in yaptığı tören, özel ses ortağı olarak hizmet verecek olan Spotify ile de iş birliği yapıyor. O zamana kadar platform, sizi kısmen olayın perde arkasına götüren dört bölümlük bir podcast de sunuyor.

 #info# The Game Awards 2021'in Adayları Belli Oldu, Oy Verebilirsiniz 

Oyun Ödülleri'nde neler bekleniyor?

Aday listesi zaten mevcut ve 2021 Yılının Oyunu başlığı için Deathloop, Metroid Dread ve Psychonauts 2'yi birbirine karşı gösterecek.

Her zamanki gibi, etkinlik çeşitli müdahalelerle noktalanacak ve önceden duyurulan veya gelecek yıl için beklenen oyunlarla ilgili özel duyurular olan "Dünya Prömiyeri" için düzenli olarak kesintiye uğrayacak.

Bu durumda, birkaç sinyal, Quantic Dream'in iş başında olacağı Star Wars oyununu ilk kez görebileceğimizi gösteriyor.

Tabii ki, tüm bunların özünü çıkarmamız ve ertesi sabah sizin için özetlememiz için bize güvenin. Bu arada iyi seyirler!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent