recent
Güncel Haberler

Elden Ring: Dosyaları Çalındı, İnternette Dolaşan Spoiler'a Dikkat Edin!

Ana Sayfa
Elden Ring: Dosyaları Çalındı, İnternette Dolaşan Spoiler'a Dikkat Edin!

Önümüzdeki Şubat ayında Elden Ring konsollara ve PC'ye çıkacak. FromSoftware'in oyunu sabırsızlıkla beklenecek ve zeki insanlar bu destansı destanın bölümlerini bozarak eğlenecek.

Elden Ring, art arda ikinci yıl için Game Awards 2021'de en çok beklenen oyun için prestijli ödülü kazandı. Dark Souls'un yaratıcıları tarafından tasarlanan yeni lisans, görkemli manzaraları ve muhteşem manzarasıyla bizi Yeraltı dünyasına çekecek. Ölümcül yaratıklar Ancak bu evreni muhteşem olduğu kadar ürkütücü de keşfetmeyi beklerken, spoiler vermemek elzemdir.

Sosyal ağlardan kaçının!

Bu nedenle, Video Games Chronicle sitesi bize bilgisayar korsanlarının normalde erişilemeyen oyunların kopyalarını çalıştırmak için bir PS4'ü jailbreak yapmanın bir yolunu bulduğunu söylüyor. Etkilenen yazılımlar arasında Elden Ring'in Kapalı Ağ Testinin son beta sürümünü bulduk. Bilgisayar korsanları, görevlerle ilgili bilgileri içeren dosyaların yanı sıra senaryo öğelerini ortaya çıkaran sesleri de ele geçirdi.

VGC, son saatlerde 3000'den fazla dosyanın (animasyonlar, karakter modelleri, diyaloglar, görev komut dosyaları…) sızdırıldığını belirtiyor. Bu nedenle, forumlarda ve diğer sosyal ağlarda dikkatli olmanızı öneririz. Elden Ring 25 Şubat 2022'de vizyona girecek.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent