recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042: Konsol ve PC Sürümlerine 2 Oyun Oyun Modu Ekliyor

Ana Sayfa
Battlefield 2042: Konsol ve PC Sürümlerine 2 Oyun Oyun Modu Ekliyor

Noel yaklaşıyor ve bazı oyunlar bu bayram dönemini kutlamak için az çok yeni etkinlikler hazırlıyor. Battlefield 2042 bu geleneğin bir istisnası değil ve yeni modlar yayınladı.

19 Kasım'daki lansmanından bu yana her şey güllük gülistanlık değildi, Battlefield 2042 hala büyük bir oyuncu topluluğuna güvenebilir. Noel ufuktayken, DICE ek içerikle dünyanın dört bir yanındaki savaşçıları işgal etmeye karar verdi. Ancak, bu "yeni özellikler" yalnızca sınırlı bir süre için kullanılabilir.

"Yeni" kelimesinin tırnak içine alınması boşuna değildir. Aslında eklemeler aslında hiç de yeni değil… Battlefield France, Twitter'da 64 oyuncu için Conquest ve Breakthrough modlarının artık Battlefield 2042'nin PS5, Xbox Series X/S ve PC sürümlerinde mevcut olduğunu duyurdu. All-Out Warfare menüsünden.

Daha önce 64 oyuncuya kadar olan modlar yalnızca Battlefield 2042'nin PS4 ve Xbox One sürümleri için ayrılmıştı. Yeni nesil makinelerde ve PC'de sınır aynı anda 128 oyuncu olarak belirlendi. DICE, bu eklemelerin oyundan ne zaman kaldırılacağını belirtmedi.


Kaynak: Battlefield
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent