recent
Güncel Haberler

CD Projekt Red: Cyberpunk 2077 İçin Para Cezası Ödeyecek

Ana Sayfa
CD Projekt Red: Cyberpunk 2077 İçin Para Cezası Ödeyecek

Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürüldüğü zamanki sıkıntılarına sonsuza kadar geri dönmeyeceğiz. Ancak CD Projekt bu kötü geri bildirimden ister istemez etkilendi ve hatta çeşitli çatışmalara saplandı.

İçlerinden biri Polonyalı stüdyonun yatırımcılarına karşı çıktı. Gerçekten de Cyberpunk 2077 geliştiricilerini oyunun finansal performansı hakkında yalan söylemekle suçlayan şirket, bu gözlemin ardından hissedarlar CD Projekt yöneticilerine karşı şikayette bulundu. Ancak bu hafta sonunda iki kamp arasında dostane bir anlaşmaya varıldı.

Küçük bir para cezası

Sonunda CD Projekt, yatırımcılara sadece 1,85 milyon dolar (veya yaklaşık 1,63 milyon euro) ödeyecek. Ödeme yapıldıktan sonra tüm şikayetler reddedilecektir. Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülmesinden sadece bir ay sonra 563 milyon dolar hasılat elde etmesinden bu yana stüdyo için bu harçlık. Bir hatırlatma olarak, oyunun geliştirilmesi yaklaşık 316 milyon dolara mal oldu.

Böylece, geri ödeme kampanyası sırasında harcanan 2,2 milyon ve hissedarlara ödenecek açlık tutarı çok ağır değil. Yine de CD Projekt'in borsası Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülmesinden bu yana %54 düştü.


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent