recent
Güncel Haberler

Spider-Man: No Way Home Fortnite'a Geliyor

Ana Sayfa
Spider-Man: No Way Home Fortnite'a Geliyor

Spider-Man: No Way Home Uzun zamandır beklenen özellik nihayet sinemalara geldi ve önümüzdeki haftalarda Fortnite ile mantıklı bir şekilde ortak çalışacak.

Fortnite Bölüm 3'ün lansmanı, sevgili "Monte-en-l'air"i karşılama fırsatıydı. Marvel süper kahramanı, Epic Games'in savaş rotasının tartışmasız yıldızı ve çok yakında yeni görünümlerin keyfini çıkaracak. Tahmin edebileceğimiz gibi, söz konusu kıyafetler doğrudan Spider-Man: No Way Home filminden alınmış.

İyi bir şirkette bir kahraman

Winterfest 2021'in başlamasıyla birlikte Fortnite, dağ evini yepyeni mevsimlik görevler ve ödüllerle yeniden açıyor. Dondurulmuş ürünler de Blizzbelle kıyafeti eşliğinde etkinlik için geri dönüyor. Ancak dikkatimizi çeken çoğunlukla Spider-Man: Now Way Home görünümleri. Spider-Man (No Way Home) ve MJ (No Way Home) kıyafetleri, 17 Aralık saat 1:00'de Item Shop'ta eklenecek. Peter Parker, yerleşik bir ifade aracılığıyla maskesini çıkarıp takabilecek.

Son olarak, Fortnite Kış Festivali'nin 6 Ocak 2022'de saat 15:00'te sona ereceğini unutmayın Çavuş Frimas, oyunculara iki kıyafet dahil 14 farklı hediye sunacak. Tek yapman gereken oynamak!


Kaynak: Epic Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent