recent
Güncel Haberler

Bully 2 veya Bully The Definitive Edition Gelecek Mi?

Ana Sayfa
Bully 2 veya Bully The Definitive Edition Gelecek Mi?

Bu Pazartesi, varsayımsal bir Bully 2 veya Bully The Definitive Edition (ancak son haber iptal edilen proje) ile ilgili bilgiler internette dolaştı. Daha fazla detay için okumaya devam edin.

Her şey, içeriden Tom Henderson'ın Twitter'da Bully 2'nin geçen hafta Game Awards 2021 sırasında neredeyse duyurulacağını açıklamasıyla başladı. Ana ilgi, gazetecilerin oynanışı bile görebildiğinden bahsetti. Aynı zamanda, Game Informer sitesinin bir editörü, "2" sayısında ısrar ederek Bully lisansının logosunu hesabında yayınladı.

Gazeteci, Twitter hesabından özür dilemeden önce söylentileri yalanladı. Sadece Game Informer'da yakında yayınlanacak bir makaleye atıfta bulunduğu için bir yanlış anlaşılmaya neden oluyor dedi. Koridorlardan bir Bully 2 hakkında çıkan seslerin farkında olmadığını beyan ediyor ama bu Rockstar tarafında hiçbir şey olmadığı anlamına gelmiyor!

Ciddiyetiyle tanınan Rockstar Mag 'hayran sitesi, anonim kalan kaynaklar aracılığıyla ek bilgiler elde etmeyi başardı, ancak aynı zamanda Tom Henderson ile konuşarak. İkincisi, Bully destanı etrafında bir projenin Rockstar'da gündemde olacağını söyledi. Gazeteciler ve bayiler görüntüleri görmüş olmalı ve şu anda ambargo altında. Bu nedenle, şu an için bu konuda halka açık konuşmalarına izin verilmiyor.

Rockstar Mag 'Bully 2'nin gerçekten "birkaç yıl önce" iptal edildiğini iddia ederek daha da ileri gidiyor. Ancak, Fransız sitenin bağlantı kurduğu kaynaklara göre, Rockstar Dundee stüdyosu şu anda bir Unreal Engine projesi üzerinde çalıştığı için her şey kaybolmadı ve bu Bully: The Definitive Edition olabilir. Böylece, bu yıl GTA üçlemesinde olduğu gibi, 2006'da piyasaya sürülen ilk opus, büyük bir remaster ile yeni bir yaşam süresine kavuşabilir.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent