recent
Güncel Haberler

Xbox Series S, Kara Cuma'nın En Popüler Konsolu Oldu

Ana Sayfa
Xbox Series S, Kara Cuma'nın En Popüler Konsolu Oldu

Bazı kaynaklara göre, Microsoft'un küçük Xbox Series S'si harika bir Kara Cuma geçirdi ve en popüler konsolu oldu.

Bildiğimiz gibi, Kasım ayının sonu, Kara Cuma döneminde, kaçırılmaması gereken özel teklifler ve diğer indirimler. 2021 vintageine gelince, Adobe Digital Economy Index'e göre konsol pazarında iyi performans gösteren Xbox Series S oldu.

Nitekim PS5, Xbox Series X ve Nintendo Switch OLED en popüler konsollar olsa da stokların tükenmesi (özellikle ilk ikisi için) satın almalarını imkansız değilse de zorlaştırıyor. Xbox Series S ise mağazalarda mevcut ve bu Kara Cuma 2021 boyunca Amerikan satış sitelerinde yapılan milyar ziyaret arasında iyi bir paya sahip oldu.

Xbox Series S'nin fiyatıyla (299 € / 299 $) ve Türkiye 5.600 TL ile başlayan fiyatı ile çeşitli avantajlar sunduğunun yanı sıra Forza Horizon 5, Flight Simulator ve yakında Halo Infinite gibi çok popüler oyunları oynama imkanı da sunduğunu söylemek gerekiyor. Konsol açıkça Xbox Game Pass ile uyumlu, ancak esas olarak satın alınabilir ve bir yıl boyunca Xbox Series X arayan birçok oyuncunun sonunda gözlerini küçük konsola dikmeye karar verdiğine şüphe yok.


KaynakBusiness Insider

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent