recent
Güncel Haberler

Dying Light 2 Resmen Altın Oldu

Ana Sayfa
Dying Light 2 Resmen Altın Oldu

Son kez 4 Şubat 2022'ye ertelenen, merakla beklenen Aksiyon-RPG FPS Dying Light 2, Gold statüsü sayesinde gelişiminde resmi olarak çok önemli bir aşamaya geldi.

Çok sağlam Dying Light'ın devamı uzun bir yol kat ediyor. Techland stüdyosundaki birden fazla ertelemeye ve özellikle gergin durumlara bağlı olarak, projenin tamamen iptal edilmesi riskini göze alan Dying Light 2 sonunda çıkacak gibi görünüyor.

Altın statüsünün alınması, oyunun artık yayınlanabileceğini ve disklerin üretilebileceğini, böylece her şeyin D-Day için hazır olduğunu gösteriyor. Oyunun baş oyun tasarımcısı Tymon Smektala'ya göre, bu önemli adım yolculuğun sonu değil. Yine de. Oyunun çıkışından iki ay önce elde edilen Altın statüsü iyi bir işaretse, Cyberpunk 2077'nin acı bir şekilde belirttiği gibi, açık bir dünyada hala iyileştirilmesi gereken noktalar ve daha fazlası var.

Techland'in de bir sonraki oyununa gelecek içeriği şimdiden planladığına şüphe yok. ilki oyun Dying Light'ın 2015 yılında piyasaya sürüldüğünü unutmayın, bugün hala güncellemeler ve düzenli içerik enjeksiyonları almaya devam ediyor. Polonyalı stüdyonun aynı şeyi ikinci opusta yapmayı planladığına bahse girebiliriz.

Oyun, 4 Şubat 2022'de Cité'de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch (Bulut aracılığıyla) piyasaya sürülecek.


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent