recent
Güncel Haberler

Steam Platformundaki Aktif Kullanıcılar İçin Yeni Rekor

Ana Sayfa
Steam Platformundaki Aktif Kullanıcılar İçin Yeni Rekor

Geçen Nisan ayında 26 milyon olarak belirlenen son aktif kullanıcı rekorunu kıran Steam, Sonbahar Satışları vesilesiyle bu başarıyı tekrarladı ve bu sefer hesabı 27 milyonun üzerine çıkardı.

SteamDB veritabanı gerçekten de 28 Kasım'da 27.384.959 aktif kullanıcıda tam olarak kurulan yeni bir zirveye ulaşıldığını belirtti.

Yeni rekor

Kara Cuma, Valve platformundaki Sonbahar İndirimleri ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Şükran Günü arasında geçen hafta boyunca birçok kullanıcı kendilerini Steam'de buldu. Öyle ki dün 27 milyonu geçecek yeni bir aktif kullanıcı rekoru kırıldı. Bunlardan 7,8 milyon kullanıcı, Steam'in amiral gemisi çok oyunculu FPS'si CS:GO tarafından yönetilen oyundaydı.

Seyircilerdeki bu yeni zirveye eşlik eden bir başka sürpriz olan Cyberpunk 2077 gibi bazı promosyon oyunları Steam'de önemli bir popülerlik artışı yaşadı. DOTA 2 veya PUBG gibi platformun diğer silahları da bu dönemden yararlanarak ilgili izleyici zirvelerini aştı.

Yıl sonu tatilleri yaklaşırken, özellikle Steam'de yeni bir Kış İndirimleri dönemi vesilesiyle bu yeni rekor çok yakında aşılabilir.



Kaynak: SteamDB
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent