recent
Güncel Haberler

DC Universe Online Yaratıcıları Marvel MMO'yu Geliştiriyor

Ana Sayfa
DC Universe Online Yaratıcıları Marvel MMO'yu Geliştiriyor

Marvel, video oyun endüstrisindeki çabalarını sürdürüyor. Birkaç proje üzerinde çalışırken, çizgi roman yayıncısı yeni bir çok oyunculu oyun hazırlıyor.

Amerikan devi gerçekten de DC Universe Online'ın yaratıcılarını birkaç yıl boyunca piyasaya sürülmeyecek bir Marvel MMO geliştirmesi için görevlendirdi.

Daybreak Games'te bir Marvel MMO'su Geliyor

Marvel, video oyun endüstrisindeki varlığını artırıyor. Insomniac Games'te geliştirilmekte olan Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Wolverine veya Marvel's Midnight Suns at Firaxis arasında program şimdiden yoğun. Yine de yayıncı burada durmaya niyetli değil: DC Universe Online ve H1Z1'in yaratıcıları Daybreak Games'te şu anda bir Marvel MMO geliştiriliyor.

Bilgiler, Eurogamer tarafından tespit edilen bir yatırımcı sunumunda açıklandı. Cryptic Studios'un kurucularından DC Universe Online oyununun başkanı Jack Emmert tarafından yönetiliyor olması dışında bu proje hakkında çok az ayrıntı biliniyor. İkincisi, proje iki yıl sonra Microsoft tarafından iptal edilmeden önce 2006'da Marvel Universe Online üzerinde çalıştı. Bu yeni Marvel MMO, mevcut birkaç Marvel lisansına dayanmalı ve en azından 2023'ten önce gün ışığını görünmüyor.


Kaynak: Kotaku
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent