recent
Güncel Haberler

Rockstar Games, GTA: Trilogy İçin Özür Diledi

Ana Sayfa
Rockstar Games, GTA: Trilogy İçin Özür Diledi

Rockstar Games, hayranlarının Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi. Yıldız firma az önce bir basın açıklaması yayınladı.

Evet, yeniden düzenlenen GTA üçlemesi, Rockstar'ın umduğu kalite düzeyine ulaşamadı. Kendi sitesinde yayınlanan bir makalede bunu kabul etti. Özellikle şirket daha iyi günler vaat ederken özür de diliyor. Çok yakında derlemede oldukça mantıklı düzeltmeler yapacağını söylüyor.

Bu basın bülteni aracılığıyla Rockstar, üçlemenin birçok teknik kusurunu düzeltmek için birkaç güncellemenin halihazırda planlandığını duyurdu. Böylece ilk yama "önümüzdeki günlerde" tüm medyalara dağıtılacak. Ama hepsi bu kadar değil... Gerçekten de Rockstar'ın bu sürümde beklenmedik değişiklikler yapması nedeniyle PC oyuncularının uzun saatler oyunlarından mahrum kaldığını hatırlayalım.

Şirket, tazminat olarak, derleme sahiplerinin 30 Haziran 2022'ye kadar GTA III, Vice City ve San Andreas'ın "klasik" versiyonlarını Rockstar mağazasından ücretsiz olarak indirebileceklerini açıkladı. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'a yer açmak için henüz satıştan çekilen bu sürümler, yine bir paket halinde satışa sunulacak. 


Kaynak: Rockstar

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent