recent
Güncel Haberler

Marvel Guardians of The Galaxy Büyük Güncelleme Aldı

Ana Sayfa
Marvel Guardians of The Galaxy Büyük Güncelleme Aldı

Kritik derecede başarılı bir lansmanından sonra, ünlü Galaksinin Koruyucuları'na dayanan video oyunu, merakla beklenen bir özelliği içerecek şekilde güncelleniyor.

Geçen ay konsollarda ve PC'de yayınlanan Marvel Guardians of the Galaxy, en eğlenceli tek oyunculu macera oyunudur. Studio Eidos Montreal işleri oldukça iyi yaptı ve önümüzdeki günlerde ve haftalarda kopyalarını geliştirmeyi planlıyor. Bugünden itibaren oyuncular yeni, zengin içerikli bir güncelleme indirebilir.

Öncelikle Ray Tracing nihayet PS5 ve Xbox Series X'e geliyor. Etkinleştirmek için oyunun görsel ayarlarına gitmeniz yeterli bu yüzden ışıklandırma ve diğer yansımalar bu seçenek ile daha gerçekçi hale gelecek. Bu yama ile kare hızının kilidi açıldığından beri Xbox Series S unutulmadı, bu nedenle başlık 30 ila 60 FPS arasında çalışabilir.VRR (Değişken Yenileme Hızı) teknolojisi ile uyumlu ekran sahipleri için hoş bir özellik.

PS4 sürümü, performans artışından geçişte fayda sağlayacaktır. Vizörün hassasiyeti de ayarlandı. Son olarak, güncelleme ayrıca hataları düzeltiyor ve oyuna daha iyi bir istikrar getirecek.Yamanın 19 Kasım'dan itibaren PC'ye dağıtılacak.


Kaynak: Game Informer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent