recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042, İnceleme Bombardımanının Kurbanı Oldu

Ana Sayfa
Battlefield 2042, İnceleme Bombardımanının Kurbanı Oldu

Resmi çıkışından iki gün sonra Battlefield 2042, özellikle Steam ve Metacritic'te büyük bir inceleme bombardımanı dalgasına maruz kalıyor.

DICE'ın en son FPS'si gerçekten de reyting toplayıcı sitesinde 2.3/10'luk bir kullanıcı puanı kaydetti ve Valve platformunda en az satın alınan oyunlardan biri oldu.

#info# Battlefield 2042 Önerilen Sistem Gereksinimleri ve Beta Tarihi

12 Kasım'da başlatılan erken erişim sırasındaki birçok hata ve gecikme sorununun kurbanı oldu, iki gün önce piyasaya sürülmesinden bu yana durumun gerçekten iyileşmediği açıkça ortada. PC grafik kartları için sürücülerde yapılan bir güncellemeye ve gecikme sorunlarını düzeltmeye çalışan bir yamaya rağmen, Battlefield 2042 genellikle oyuncular tarafından çok kötü karşılandı.

Steam'de 31.000'den fazla değerlendirmeden kullanıcıların sadece %26'sının DICE'ın son oyunu için olumlu bir değerlendirme yaptığını fark ettik. Sonuçlar, 2,3/10 gibi son derece düşük bir puan ve 199 olumlu değerlendirmeye karşı 1.500'den fazla olumsuz değerlendirme ile Metacritic'te daha kötü.

Ancak DICE, önümüzdeki hafta sonu beklenen bir güncellemenin bu şikayetlerin büyük bir bölümünü düzeltmeyi amaçlayacağını duyurdu.

Bu, Battlefield lisansının geleceğini, yaşadığı olumsuz derecelendirme kasırgasından kurtarmaya yeterli olacak mı? 


Kaynak: Steam/Metacritic

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent