recent
Güncel Haberler

Microsoft Flight Simulator Yakında xCloud'a Geliyor

Ana Sayfa
Microsoft Flight Simulator Yakında xCloud'a Geliyor

Xbox Cloud Gaming (xCloud) sayesinde Microsoft Flight Simulator'ı Xbox One'da çok yakında oynayabileceksiniz.

Uçuş simülatörü, 2022'nin başlarında oynanabilir akış oyunları listesine katılacak.

Dün Xbox Cloud Gaming, resmi olarak Xbox Series X/S ve Xbox One'a yayınlandı. Tüm Xbox Game Pass Ultimate abonelerine sunulan bu özellik, Xbox Game Pass kataloğundaki belirli oyunların 1080p/60 FPS kalitesinde akışla oynatılmasına olanak tanıyor. Bir oyunu yüklemeye gerek kalmadan hızlı bir şekilde denemenin ve aynı zamanda depolama alanından tasarruf etmenin mükemmel bir yolu.

Her şeyden önce, Xbox One sahiplerinin psikolojik gerilim The Medium gibi yeni nesil oyunlara erişmesine izin veriyor. Microsoft Flight Simulator için biraz daha beklememiz gerekecek: “Tabii ki bu işlevselliği geliştirmeye devam edeceğiz ve buluttaki oynanabilir oyun kitaplığımızı, bunun başlangıcında Microsoft Flight Simulator gibi yeni nesil oyunları içerecek şekilde genişleteceğiz.“  diye duyurdu.

2022 yılında gelecek

Tabii ki Xbox Cloud Gaming'in keyfini çıkarmak için iyi bir internet bağlantısı gerekiyor. Microsoft, tatmin edici akış kalitesi elde etmek için minimum 20 Mbps alım hızı ve ideal olarak 5 GHz Wi-Fi bağlantısı veya kablolu bağlantı öneriliyor.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent