recent
Güncel Haberler

Alien Isolation Mobil Cihazlara Geliyor

Ana Sayfa
Alien Isolation Mobil Cihazlara Geliyor

İlk çıkışından neredeyse sekiz yıl sonra, mükemmel Alien Isolation Aralık ayında tamamen beklenmedik bir bağlantı noktasıyla geri dönecek, Feral Interactive tarafından geliştirilen oyun yakında mobil cihazlarımıza da gelecek.

2014 yılında Alien Isolation, konsollarda ve PC'de yayınlandı. Bu hayatta kalma korku filminde oyuncu, Ridley Scott'ın yönettiği filmden 15 yıl sonra geçen bir destanda Ellen'ın kızı Amanda Ripley'i canlandırıyor. Bu yapıt, oyuncular ve eleştirmenler tarafından son derece iyi karşılandı ancak bugüne kadar herhangi bir devam filmi duyurulmadı.

Böylece Alien Isolation, 16 Aralık 2021'de mobil cihazlarda (iOS ve Android) piyasaya sürülecek. Bu sürüm yaklaşık 15 dolara satılacak ve tüm DLC'lerle birlikte temel oyunu içerecek. Stüdyo Feral Interactive yaptığı basın açıklamasında aşağıdaki bilgileri verdi. 

Creative Assembly'nin ödüllü bilimkurgu şaheserinin çarpıcı AAA görselleri, sürükleyici hikaye anlatımı ve ürkütücü atmosferi, akıllı telefonlar ve tabletler için aslına uygun olarak yeniden üretildi.

Böylece stüdyoya göre "ödünsüz" bir deneyim söz konusu olacak... Ancak henüz oyun içi bir görsel yayınlanmadı.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent