recent
Güncel Haberler

GTA Trilogy: Oyuncular Oyunu Mahvediyor!

Ana Sayfa
GTA Trilogy: Oyuncular Oyunu Mahvediyor!

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition için hiçbir şey yolunda gitmiyor! Grove Street Games imzalı derleme tartışma yaratmaya devam ediyor ve oyuncular memnuniyetsizliklerini ifade etmekten geri kalmıyorlar.

11 Kasım'daki lansmanından bu yana, PS2'de yayınlanan ilk üç GTA'nın remaster'ı bir dizi aksilik yaşadı. PC sürümü satıştan çekildi, çerçeve hızı Nintendo Switch'te utanç verici ve az çok önemli hatalar tüm medyayı etkiliyor. Bu çok sallantılı koleksiyon için artık şort kesmekten çekinmeyen destanın hayranları arasında hoşnutsuzluk artmaya devam ediyor.

#info# GTA Trilogy: Kargaşa İçindeki PC Versiyonu

Metacritic'te kullanıcılar tarafından verilen ortalama puanlar, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sahiplerinden bıkanların altını çiziyor. Böylece, PC versiyonu 2.100'den fazla incelemeden ortalama 0.6 / 10 puan aldı. Kopya, örneğin PS4'te 0.8 / 10, Xbox Series X/S'de 0.5 / 10 veya Switch'te 0.6 / 10 düşük puanlar aldı.

Kullanıcılar açıkça yeniden düzenlemelerin şüpheli kalitesine dikkat çekiyor ve hatta Cyberpunk 2077'nin fırtınalı lansmanı ile paralellik gösterecek kadar ileri gidiyor. Bazıları (bir tür abartı ile) "Rockstar'ın sonu"ndan da bahsediyor. 


KaynakEurogamer/Metacritic

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent