recent
Güncel Haberler

GTA Trilogy: Kargaşa İçindeki PC Versiyonu

Ana Sayfa
GTA Trilogy: Kargaşa İçindeki PC Versiyonu

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın lansmanı sorunsuz geçmedi. Teknik ve grafik yönü ile çok eleştirilen bir Switch versiyonunun yanı sıra bilgisayarlarımıza yönelik olan da çok farklı sebeplerden dolayı sıkıntı yaşıyor.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın PC versiyonunun satıştan kaldırılmasının üzerinden neredeyse iki gün geçti. Daha da kötüsü, Rockstar Games Launcher'a bir günden fazla bir süre erişilemedi. Servis bu Cumartesi geri yüklendi, ancak ünlü üçleme hala satın alınamıyor ve hatta PC'de oynanamıyor.

#info# GTA Trilogy: Oyuncular Oyunu Mahvediyor!

Rockstar Support hesabı tarafından yayınlanan bir tweet'te, Rockstar Games, nihayet PC versiyonunun geri çekilmesinin ardındaki sebeplere açıklık getirdi. Böylece geliştirme ekipleri "bu sürümlerde kasıtsız olarak bulunan dosyaların silinmesine" dile getirdi. Rockstar'ın tam olarak neyi kast ettiğini bilmek imkansız ancak Video Games Chronicle sitesine göre ünlü Hot Coffee modu ile ilgili dosyalar keşfedildi.

Bu modun 2004 yılında GTA: San Andreas'ın ilk lansmanı sırasında tartışmalı olduğunu unutmayın. Bu, geliştiriciler tarafından erişilemez hale getirilen ancak yazılımın bazı sürümlerinde oyuncular tarafından bulunan cinsel bir mini oyundu. Bu da gerçek bir siyasi ve yasal skandala yol açtı.



Kaynak: VGC
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent