recent
Güncel Haberler

PS5'te Yeni Bir Tasarruf Güncellemesi Yayınlandı

Ana Sayfa
PS5'te Yeni Bir Tasarruf Güncellemesi Yayınlandı

Lansmanından bir yıl sonra, PS5, çoğunlukla küçük güncellemelerle gelişmeye devam ediyor. Ancak, en sonuncusu oyuncuların tasarufla biraz para biriktirmesine yardımcı olabilir.

Sony, artık bir oyun indirime girdiğinde kullanıcıları uyaran bir özellik ekleyerek İstek Listesini geliştirdi.

PS5'te tasarruf sağlayan bir özellik

Şimdiye kadar İstek Listesi, PS5 oyuncularından çok az ilgi gördü. İyi bir nedenle, listesine oyun eklemek ve ön sipariş verilen bir oyun çıktığında bilgilendirilmek dışında, işlevselliği sınırlıydı. Ancak, basit bir güncellemeyle Sony, işlevi çok daha ilginç hale getiriyor: artık para tasarrufu sağlıyor.

Gözünüze çarpan bir oyunun indirimde olup olmadığını sürekli kontrol etmenize gerek yok, PS5'iniz sizin için halledecek. Artık konsol, İstek Listelerine kaydedilen bir oyun PS Store'da fiyat düşüşünü gördüğünde sahiplerini uyaracak. Bundan yararlanmanın tek koşulu: PS Uygulamasında veya konsolda İstek Listesi güncellemeleri için anında bildirimleri etkinleştirin. Bu özellik, Steam veya Nintendo Switch eShop gibi diğer birçok platformda zaten bulunduğundan devrim niteliğinde değil, ancak geç olması hiç olmamasından iyidir.



Kaynak: PS

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent