recent
Güncel Haberler

PS5 Çıkışından Bu Yana En Çok Oynanan 10 Oyun

Ana Sayfa
PS5 Çıkışından Bu Yana En Çok Oynanan 10 Oyun

Dün, PS5 birinci yıl dönümünü kutladı. Bu vesileyle Sony, yeni nesil konsol sahiplerinin üzerinde en çok vakit geçirdiği oyunları gün yüzüne çıkardı.

PS5'te en çok oynanan 10 oyun ve 2 özel oyun da bulunuyor.

Bir yıl önce çıkan konsol kıtlığı devam ediyor, PS5 ilk yıl dönümünü kutladı. Tedarik sorunlarına rağmen, yeni nesil konsol satış rekorları kırıyor ve bugüne kadar 13 milyon sahip buldu. Toplamda, PS5'in ilk yılında 360'tan fazla oyun piyasaya sürüldü, ancak Sony bizi bu vesileyle yeni makinesinde en çok oynanan 10 oyunu keşfetmeye davet ediyor.

Sıralamada, popüler franchise'lardan üçüncü taraf yayıncıların oyunlarının eşlik ettiği, üçü Amerikan pazarının ivmesi sayesinde spora odaklanan oyunların eşlik ettiği yalnızca iki özel oyun var. Ancak, bu sıralamanın 30 Eylül 2021 döneminde sona erdiğini, ancak bunun durumu çok fazla değiştirmemesi gerektiğini unutmayın.

- Fortnite
- Call of Duty: Black Ops Cold War
- FIFA 21
- NBA 2K21
- Assassin’s Creed Valhalla
- Destiny 2
- MLB The Show 21
- Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
- Demon’s Souls
- NBA 2K22

25'in üzerinde özel PS5 oyunu geliştiriliyor

Yalnızca, konsolun çıkışında piyasaya sürülen Spider-Man Miles: Morales ve Demon's Souls, bu nedenle sıralamaya girmeyi başardı.

Jim Ryan, blog yazısında, bu arada yayınlanmış olan Ratchet ve Clank: Rift Apart, Returnal ve Deathloop gibi takipçilerini bulan diğer özel yapımlardan da bahsediyor. PlayStation, God of War: Ragnarok, Horizon: Forbidden West veya Gran Turismo 7 gibi oyunlarla gelecek yılın, özellikle şu anda 25'ten fazla oyun geliştirilmekte olduğu için PS5 sahipleri için daha da umut verici olacağını hatırlatıyor.

Son olarak üretici, her zamanki şeklinde birtakım lüzumsuz istatistikleri de paylaştı. Bu nedenle, PS5 oyuncularının 12 Kasım 2020'den bu yana 4,6 milyar saatin üstünde oyun oynadığını ve konsollarından 26 milyon saatin üstünde içerik yayınladığı söylendi.


Kaynak: PSBlog
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent